SEO Strategie


De juiste strategie: Dat is waar het bij SEO allemaal mee begint.

In samenspraak met u bepalen wij, voordat we aan de slag gaan, het stappenplan. Voor iedere website geldt er immers een ander plan van aanpak.

 

Lees hier meer over SEO strategie

 

 

     SEO Analyse


Als uw website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, kan Move2Web bezoekersanalyses voor u uitvoeren.

Wij kunnen onder anderen exact registreren hoeveel potentiele klanten via welke kanalen op uw website terecht komen.

Lees hier meer over SEO website analyse

 

 

     Actie: Quick Scan


Tijdens de Quick Scan nemen we uw site onder de loep. We bekijken de technische details van uw website en stellen naar aanleiding van onze bevindingen een rapport met verbeterpunten op.

 

Lees hier meer over de Quick Scan

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)


Studie heeft aangetoond dat informatie vaak lastig te vinden is op het Internet. Ontwerp en content kunnen dan wel met veel zorg zijn samengesteld, maar als er geen zoekmachine optimalisatie op een website heeft plaats gevonden, kan deze al snel worden beschouwd als verloren investering. Bezoekersaantallen dalen, producten en diensten worden niet meer afgenomen en uiteindelijk verliest de website zijn waarde.

 

Op straat brengen reclameborden klanten in de verleiding om winkels te bezoeken. Op het Internet zijn er andere manieren om ervoor te zorgen bezoekers uw website kunnen vinden. Een belangrijk medium is het gebruik van zoekmachines als Google, Alta Vista of Yahoo. Om hoog te scoren binnen een zoekmachine, dient een website geoptimaliseerd en 'zoekmachine-proof' te zijn.

 

Een hoge notering van uw website en/of webshop op een zoekresultatenlijst is in zekere zin hetzelfde als goed profileren van een winkel op een A-lokatie. Zoekmachine optimalisatie toepassen op uw website betekent dus dat u vaker en hoger opduikt in de lijsten met zoekresultaten.

 

Uw website moet, als u deze de gewenste A-notering wilt geven, aan een aantal eisen voldoen. Hiervoor moet u denken aan het technische gedeelte, maar ook aan de inhoud van uw website.

 

Move2web Webdesign zorgt ervoor dat uw website goed vindbaar wordt op het Internet.

Dit doen we door middel van een doelgerichte strategie, de effectieve zoekmachine optimalisatie en een betrouwbare analyse.

 

Wij hebben ook kennis van SEA (Search Engine Advertising), oftewel adverteren op Google (Adwords). Move2web zet naar aanleiding van relevante zoekwoorden een sterke Adwords Campagne voor u op. Neem contact met ons op voor de mogelijkhedenSEO-Move2web-1

 

 

Quick Scan:

Neem nu contact op voor een Quick Scan van uw website!

 

   Web Ontwerp


   Web Ontwikkeling


   Web Onderhoud


   SEO Strategie

 

   SEO Analyse


   Quick Scan

 

index-facebook   index-linkedin   index-twitter