Het ontwerp


Move2Web Webdesign hecht veel waarde aan de ontwerpfase. Ieder bedrijf past zo nu dan en haar strategie aan. Of het om noodzakelijke aanpassingen of positieve ontwikkeling gaat, uw website moet in staat zijn om continu mee te groeien. Het is daarom van belang de doelstellingen bij het ontwerp van een nieuwe website duidelijk in kaart te brengen.

 

Move2web Webdesign draagt zorg voor een optimale afstemming tussen het ontwerp van de website en de uitstraling van uw bedrijf.

 

  • Wij vertalen uw wensen naar een grafisch- én een functioneel ontwerp. Naast het feit dat het ontwerp aan alle uiterlijke eisen moet voldoen, is het van belang dat er een functionele basis wordt gelegd voor een degelijke website.
  • Voortvloeiend uit de grafische en de functionele vormgeving ontstaat het technische ontwerp: in deze fase gaan wij aan de slag met de ontwikkeling en de realisatie van uw website.
  • Bij het ontwerp wordt uiteraard ook rekening gehouden met zoekmachine-optimalisatie. Het is immers belangrijk dat uw bedrijf door uw doelgroep gevonden wordt op het Internet.

 

Werkwijze

 

U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een intakegesprek. Deze afspraak verplicht u tot niets! Nadat wij uw wensen inzichtelijk hebben, sturen wij u een offerte. Indien u akkoord bent met de offerte gaan wij aan de slag met het ontwerp. Zodra het ontwerp door u is goedgekeurd, kunnen wij overgaan tot de ontwikkeling en de realisatie van uw website.

 

Wij houden u gedurende het hele traject op de hoogte van de voortgang. Daarnaast kunt u zelf op ieder moment meekijken tijdens de opbouw van uw website.

 

Al onze prijzen worden vooraf bepaald, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 

Wilt u alleen een ontwerp of advies? Ook dat is mogelijk bij Move2web Webdesign.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek.


 

Contact:

Neem nu contact op voor een vrijblijvend intake gesprek

   Ontwerp


   Web Ontwikkeling


   Web Onderhoud


   SEO Strategie

 

   SEO Analyse


   Quick Scan

 

index-facebook   index-linkedin   index-twitter