De ontwikkeling


Na het ontwerp volgt de ontwikkeling. Tijdens deze fase wordt de website daadwerkelijk gebouwd. Dit houdt in dat we het ontwerp naar de achterliggende techniek omzetten. U kunt hierbij denken aan het configureren van een database of het inrichten van formulieren. Zodra de basis staat, kan de website worden voorzien van tekst en afbeeldingen.

 

Webdesign is volgens ons méér dan het bij elkaar zoeken van mooie kleuren en afbeeldingen om hier vervolgens wat tekst bij te plaatsen. Het scheiden van de designfase en het vervolgtraject waarin de ontwikkeling plaats vindt is cruciaal als het gaat om het complete pakket van design en functionaliteit.

 

Omdat iedere website een dynamisch karakter hoort te hebben, houdt Move2web Webdesign tijdens de ontwikkeling rekening met het makkelijk kunnen toevoegen van informatie op een later tijdstip. Met andere woorden, een Content Management Systeem (CMS) kan onderdeel zijn van de ontwikkeling van de website.

 

De ontwikkeling van de website zal zoveel mogelijk in de ‘online-omgeving’ worden verwezenlijkt. Op deze manier kunt u het resultaat op de voet volgen.

 

 


 

Contact:

Neem nu contact op voor een vrijblijvend intake gesprek

   Web Ontwerp


   Ontwikkeling


   Web Onderhoud


   SEO Strategie

 

   SEO Analyse


   Quick Scan

 

index-facebook   index-linkedin   index-twitter